DuraDera - Derivados y compactos de resinaFABRICANTS DE PRODUCTES DE TAULER COMPACTE DE RESINA (HPL) I BUNGALOWS PERSONALITZATS

Som una empresa jove i dinàmica amb  visió emprenedora.

ACTUALMENT TENIM DUES LINIES DE NEGOCI:

Articles realitzats amb tauler de compacte de resina: ens dediquem a fabricar i subministrar productes realitzats amb tauler Compacte de Resina.

L’aparició al mercat del Tauler Compacte de resina o HPL (Planxes laminades d’alta pressió) ha portat a DURA&dera a treballar i explotar les infinites possibilitats que ofereix aquest material.  L’ HPL són taulers decoratius que es fabriquen incorporant diferents capes de fibra de fusta, habitualment paper Kraft, tractades amb resina fenòlica. La superfície de les plaques està recoberta per fulles de cel·lulosa impregnades amb resines melaniniques termoendurides.

Les qualitats excepcionals de l’HPL:
resistent a les ratllades, a la humitat, al contacte amb substàncies químiques, comportament segur davant el foc, possibilitats d’ús exterior i interior, fàcil neteja, resistent als impactes,... fa que sigui un material idoni per a construccions i mobiliari de llocs públics com locals comercials, escoles, hospitals o el sector de l’hosteleria.
En aquest sentit duradera ha ideat un model de treball de l’HPC pioner. Utilitzant maquinària d’última generació( centres de tall i de mecanitzat computeritzats) i eines de treball de gran qualitat (DPA) manipulem i transformem l’HPL segons les necessitats de cada client, oferint una àmplia gama de productes, una variada opció d’acabats i una excel·lent oferta de solucions tècniques.

Fabricació i muntatge de bungalows i casetes de fusta:

Duraderahome  és una empresa pionera en el disseny, fabricació i instal·lació de bungalows.

Els nostres bungalows són totalment personalitzables i fets a mida. Ens adaptem a les necessitats de cada client, a les peculiaritats del terreny i a l’espai disponible. Oferint així un projecte constructiu totalment integrat a l’entorn.


Disposem de màquines de tall, dirigides mitjançant un sistema de control numèric, connectat a equips de disseny d'última generació. L'experiència i professionalitat de les persones que formem Duraderahome ens permeten oferir productes de qualitat amb temps d'espera acord a les seves necessitats.

Pot contactar amb nosaltres a través del T. 972.401215 o info@duraderahome.com

 

EMPRESA

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí