DuraDera - Derivados y compactos de resinaBUNGALOWS FETS A MIDA

Duraderahome és una empresa pionera en el disseny, fabricació i instal·lació de bungalows.

Els nostres bungalows són totalment personalitzables i fets a mida. Ens adaptem a les necessitats de cada client, a les peculiaritats del terreny i a l’espai disponible. Oferint així un projecte constructiu totalment integrat a l’entorn.
Fabriquem bungalows amb la més àmplia gamma de materials. Van des de bungalows Ecosostenibles i respectuosos amb el medi ambient (amb materials com suro, fusta natural, sostres de bruc,...) fins a bungalows construïts amb material d’última generació (plaques estratificades de fusta, resina i cel·lulosa, polímer de fusta, panells de compòsit, panells d’ HPL o plaques de fusta i ciment compactat). Materials, tots ells, amb una alta resistència a l’intempèrie i sense cap tipus de manteniment.
També ens ocupem de tots els acabats i detalls interiors, oferint així un servei integral que va des del principi del projecte fins a l’entrega de les claus.

VEURE PROJECTES REALITZATS

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí