GRAVAT MECÀNIC

Personalització del seu sobre de taula

Gravat mecànic/ gravat làser

Les característiques del tauler HPL també ens permeten gravar logotips personalitzats als sobres de les taules. Els podem realitzar a través de gravat mecànic (eina de tall DPA) o amb tecnologia làser.

UN NOU SISTEMA DE PERSONALITZACIO EN MOBILIARI FENOLIC

La nostra empresa està en continuu desenvolupament i investigació de noves aplicacions pel nostre conjunt de mobles fenolic.

Buscavem un nou sistema de personalització i l’hem aconseguit: EL MARCATGE LÁSER.

El marcatge láser erosiona superficialment una fina capa del material fenolic utilitzat per mobiliari exterior  i interior , donant un valor afegit al acabat que es vol aconseguir.

Obrim una nova imatge en la personalització de la seva taula, mobles,…

El resultat del marcatge láser amb contacte amb el fenolic és un satinat, sense cambiar el color del mobiliari, deixem a la vista la marca o decoració final amb un to elegant sense alterar colors, ni profunditats.

GRABAT MECÀNIC

 A través del grabat mecànic també aconseguim una personalització de la seva taula. Grabem el logo aprofundint fins arribar el nucli del HPL, amb un fons negra sempre absolut.

.PDF

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí